Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська не може вжитися за кордоном, співачка разом з дитиною втрапила в пригоду

Слава Камінська, фото: Знай.ua
Слава Камінська, фото: Знай.ua

Після повномасштабного вторгнення учасниця гурту НеАнгели Слава Камінська разом із дітьми, мамою та собакою вже майже три місяці живе в Нідерландах. Вона поскаржилась на непросте життя за кордоном.

Авжеж непросто, адже українські зірки звикли до виняткового відношення до себе, а за кордоном їй прийшлось відчути, як бути біженкою, варто сказати, це ще не найгірший варіант.

Спочатку вона скаржилась на життя у центрі для біженців. Певно зірка вирішила зекономити гроші та вирішила пожити безкоштовно. Проте в її уяві, вона, мабуть, мала отримати більш розкішні апартаменти задарма.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За законами країни після центру вона мала деякий час мешкати в бельгійській родині, знайти собі роботу та вивчити мову, а потім вже мала право на соціальне житло. Проте до цих етапів Слава не дійшла, хоча було б цікаво подивитися на зірку на наступних етапах.

Слава не витримала та винайняла недешеву квартиру та втратила право на соціальне житло. Отже, варто очікувати нових скарг на високі цини в Європі.

А нещодавно Камінська розповіла, що про неї з сином забули на атракціоні "Колесо огляду", вони "нарізали" на ньому 5 кругів.

Слава Дьомін, відомий ведучий програми "Слава+" підтримав співачку та поставив вподобайку її публікації.

"Мне кажется нас забыли в колесе обозрений 🤣 5-й круг пошёл 🤣🤣🤣🤣🤣", — написала вона.

Нагадаємо, Слава Камінська влаштувала хвилинку "самокритики" через погану розтяжку: "Перетворилася на сестру Буратіно".

До слова, Слава Камінська показала біль усіх дівчат під час війни: "Тепер ми за природність".

Раніше ми писали, що Слава Камінська влаштувала "сімейний" день з учасником "Холостячки" і донькою: колишнього Едгара не покликали