Кінорежисер, продюсер та ексведучий шоу "Орел і решка" Алан Бадоєв поділився секретом ідеального батьківства. Досвідом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Алан Бадоєв вирішив розповісти, у чому секрет ідеальних стосунків із дітьми та зробив це на своєму прикладі. Він порадив забути про табу чи звичаї та спілкуватися з дитиною, як із друзями.

Алан Бадоєв. Фото: скрін youtube
Алан Бадоєв. Фото: скрін youtube

"Чи розмовляєте ви зі своїми дітьми, як із друзями, якщо ні, спробуйте, дуже раджу, бо це і є скарб. Залиште всі звичаї та звички, просто кажіть, що маєте на увазі. Вони такі глибокі, такі сучасні... У дітях немає жодних табу", - написав кінорежисер.

Алан Бадоєв додав, що поки що й сам тільки вчиться бути максимально відвертим із дочкою, але впевнений, що робити це потрібно, особливо в умовах війни, коли кожен день проживаєш як останній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я вчуся цьому, бо війна показала, що завтра може не бути, а твоє дитя хоче знати ким є, чи був її батько. Розмовляйте", - порадив Алан Бадоєв.

Раніше портал Знай повідомляв, Алан Бадоєв зізнався, що молиться і говорить із померлою мамою перед тим, як забути у снах: "Мій головний ангел".

Також наш портал інформував, Святослав Вакарчук презентував нову роботу "Океан Ельзи" та показав два виміри, в яких живуть українці: війна та тил зійшлися воєдино.

Крім того, наш портал інформував, Маша Полякова у тоненькому ліфі забула про гальма та зняла пікантні кадри в душі, поки "Королева ночі" виступає в київському метро.