Популярна акторка та учасниця шоу "Холостячка", тендітна Ксенія Мішина взяла в руки справжню бойову зброю

Ксенія Мішина, скриншот: Instagram
Ксенія Мішина, скриншот: Instagram

Відома акторка опублікувала відео на сторінці в соціальній мережі instagram, на якому вона показала своє бойове тренування.

Як відомо, через війну Ксенія Мішина кілька місяців провела за кордоном разом з сином Платоном. Потім вона себе ще довго налаштовувала на повернення до дому та говорила, що їй прийдеться звикати до повітряних тривог.

Проте після повернення Ксенія досить сильно змінилася. Вона зазначила, що війна змінює людей та переконання. У мирному житі важко було представити Мішину, як стріляє зі справжнього автомата. Проте на жаль - це реалії життя.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ще одна неспокійна ніч та ще один тривожний день. Як сильно війна змінює нас та наші переконання", - пише Мішина у коментарі до відео

Ксенія поділилася своїми відчуттями після того, як зробила перші постріли.

"Але тепер і я знаю що таке справжня зброя.Спочатку ці знаряддя вбивств, важкі й холодні, змусили мене здригнутися і заціпеніти. Але як тільки я зробила перший постріл, я відчула такий приплив сил, енергії та впевненості! Не знаю, що це було: адреналін, підсвідоме відчуття влади чи відчуття сили… Не знаю! Але це було щось, що я ніколи не відчувала", - запевнила Ксенія.

А також зірка не обійшла увагою українських жінок, які служать у ЗСУ та висловила їм вдячність за те, що вони пішли захищати країну зі зброєю у руках.

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Холостячки" після повернення в Україну відверто зізналася про ботокс.

До слова, Ксенія Мішина показала з чого починається справжнє кохання: "Як два Сонця".

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, що дорогою додому з її сином сталося непередбачуване: як тепер виглядає Платон