Популярна актриса та учасниця найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина ще й активна блогерка. На своїй сторінці в соціальній мережі instagram вона ділиться подробицями особистого та творчого життя, новин від неї чекають 836 тисяч підписників

Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua

Як розповідала зірка, нещодавно вона повернулася разом з сином Платоном в Україну. З початком повномасштабного вторгнення вона виїхала за кордон та кілька місяців перебувала у Бельгії. Ксенія розповідала, що там вона брала участь у проєкті, подробиці якого вона поки не розголошує.

На власній автівці вона з сином повернулась до дому. Зірка у сторіс instagram показала шанувальникам чим вона займається вдома. Звечора Ксенія показала як вкладає сина Платона спати та побажала: "Всім тихої ночі".

Син Ксенії Мішиної Платон, скриншот: Instagram Stories
Син Ксенії Мішиної Платон, скриншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зранку Мішина зайнялась відновленням своєї краси. Вона показала процедури для обличчя та як наносить маску. А також вона відповіла на питання, яке цікавило шанувальників, чи є в Ксенії ботокс, вона відповіла так:

"І до речі, хто запитував чи є в мене ботокс - ні".

Проте відео зірка підписала трохи інакше - поки що ні, а це ознаяає, що у майбутньому вона не виключає проведення таких процедур. А поки Мішина надає перевагу класичним процедурам краси.

Ксенія Мішина, скриншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скриншот: Instagram Stories

Ксенія Мішина, скриншот: Instagram Stories
Ксенія Мішина, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Андрій Рибак купив весільну сукню, але Еллерту про таке з Мишиною і не мріяти: "Дуже далеко".

До слова, Ксенія Мішина показала з чого починається справжнє кохання: "Як два Сонця".

Раніше ми писали, що Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, що дорогою додому з її сином сталося непередбачуване: як тепер виглядає Платон.