Даша Астаф'єва відома українська співачка телеведуча та модель, що набула популярності завдяки публікаціям у журналі Playboy, похвалилася тривалими стосунками своїх батьків.

У своєму Instаgram Даша розмістила фото своїх батьків, тато тримає маму у весільній сукні на руках. Та присвятила допис тривалим та абсолютно особливим стосункам між татом та мамою.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

За словами співаки та телеведучої, батьки завжди були взірцем поважних, тендітних та не схожих на інших родин відносини.

Не можливо поважати себе та знайти своє місце у світі без прикладу. Ніяка освіта не втримає тебе у рамках людини. Ніякі кошти або досягнення не залишать навколо гідних, таких, яким ти сам прагнеш бути! Ми дуже вдячні вам за те що в нас завжди є дім. Де тепло, і де можна бути дитиною. Вам є що берегти, і завжди буде сенс. Любимо вас! Гірко 38 Даша Астаф'єва.

Пост Даші Астаф'євої. Фото: скриншот Instagram
Пост Даші Астаф'євої. Фото: скриншот Instagram
У коментарях батькам знаменитості побажали й надалі примножувати своє кохання, та спільно прожити до кінця днів. Багато хто пригадав своїх батьків, та святкування їхніх річниць.
"Кохання, миру, здоров'я та довгих років спільного щасливого життя!", "38. Це тільки початок життя", "Гармонії, щастя, здоров'я на довгі літа", "Своїм батькам на золоту дату зробила справжнє весілля, це кайф. 50 років, їх розписали у РАГСі, з дітьми та онуками, це було приголомшливо", - написали шанувальники, та зазначили, що Даша дуже схожа на свого тата.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва знайшла друге життя, але не за прикладом російських солдатів

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва змушена терміново "переїхати" через зрадницю Тодоренко.

Також "Знай.ua" інформував, що Даша Астаф'єва вирішила пов'язати життя з кухнею.