Українська телеведуча Маша Єфросиніна з дитинства зростала у російськомовному оточенні, бо народилася у Керчі (Крим). Звичайно, дівчина знає українську мову і вміє спілкуватися, але у звичайному житті їй поки що складно повністю перейти на неї.

Це стало головним питанням одного з випусків шоу "Взрослые девочки", де вони зі співачкою Олею Поляковою заявили, що поки що не переходитимуть на українську мову у програмі, оскільки загубиться та родзинка, яка є.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, скріншот: Youtube

В інтерв'ю програмі "Гроші" телеведуча розповіла про те, як їй пропонували роботу в росії після початку війни у ​​2014 році. Що відповіла телеведуча? Про це ви дізнаєтесь нижче.

Маша Єфросиніна ніколи не підтримувала особливо теплі стосунки з російськими знаменитостями, а вже після подій 2014 року так їй взагалі відбило бажання хоч якось з ними спілкуватися.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Але пропозиції переїхати до країни-агресорки їй таки надходили. Щоправда, вона точно не пам'ятає, чи їй сам Басков зателефонував з такою пропозицією, чи вона пролунала через Філіпа Кіркорова.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

При цьому Єфросиніна зазначила, що не запам'ятала, хто точно їй дзвонив, тому що про пропозиції з маячнею одразу забуває.

"Це був 2014 рік. Мені зателефонували, щоб привітати з днем ​​народження і сказали, що мені терміново треба перебиратися до росії. Ти російськомовна, така класна. Тоді мені зробили таку пропозицію ще кілька телеканалів. Я пам'ятаю, що це було так: "Марія, уявіть собі, якою яскравою буде ваша поява на російському телебаченні. Російськомовна, кримчанка, телеведуча. Ми вас рятуємо... Я послала їх нах*й, чесно кажучи і поклала слухавку» , - сказала Єфросиніна.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Аргумент у тих, хто вмовив Машу переїжджати до росії, був один: їй мало України, адже тут вона вже досягла стелі. Ще й саме тоді Єфросиніна звільнилася з Нового каналу. Але тоді телеведуча знову послала "умовлячів" на три веселі літери.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна нагадала українцям про мирне життя: "Перемогти холод може лише тепло".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна похвалилася, як її приємно порадував найдорожчий чоловік.