Дочка відомого українського гумориста, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача вирішила затьмарити головну репершу країни та здивувала розкішним виконанням улюбленої пісні. Кадри мініконцерту показала дружина артиста Вікторія Ткач на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Юрій Ткач підкорив мільйони українців своєю неймовірною харизмою та почуттям гумору. Його дочка Ліза також росте дуже талановитою та здібною дівчинкою, і дивує не лише батьків, а й багатьох українців.

Юрій Ткач із дружиною та дочкою. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із дружиною та дочкою. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вікторія Ткач показала, як Ліза дуже харизматично виконує пісню реп-гурту Kalush, який слухає весь світ після феєричної перемоги на "Євробаченні-2022".

"Слухайте репчік від крихітки Лізі", - підписала відео дружина гумориста.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У дівчинки виходить дуже ефектно, тому можна припустити, що якщо вона продовжить розвиватися в цьому напрямку, то з роками зможе затьмарити головну репершу України - Alyona Alyona.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською: "З минулого життя..."

Також наш портал інформував, красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" із "чужою" дружиною показав, як готується до вступу України до Євросоюзу: "Зміни відбуваються через біль".