Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська влаштувала пікантну фотосесію та захопила шанувальників красою. Кадрами знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська з перших днів війни активно займається волонтерством, допомагаючи українцям та підтримуючи армію. Останнім часом зірка досить сильно завантажена, оскільки запустила свою виставу та активно виступає. Водночас вона знаходить час для шанувальників та регулярно радує новими кадрами.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Наталія Могилевська показала бекстейдж із доволі відвертої фотосесії, яку влаштувала напередодні. Співачка позує, сидячи на стільці в піджаку і без бюстгальтера. Ймовірно, такі кадри зірка вирішила зробити на підтримку першої леді Олени Зеленської, на яку обрушилась хвиля хейту через фото для обкладинки журналу Vogue.

"Я вдома. Як хочу, так і сідаю", - підписала кадри Наталія Могилевська.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що шанувальникам образ Наталі Могилевської сподобався.

"Яка красуня", "Ухти, яка красуня!", "Краща", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталія Могилевська у гримерці серед квітів запросила українців на день народження: "Я вдома".

Також наш портал інформував Даша Петрожицька, Василиса Фролова, Марічка Падалко, Ольга Горбачова: українки підтримали першу леді після гучної фотосесії.

Крім того, ми писали, Alyona Alyona нагадала, чому дітей краще не водити в зоопарки та цирки: "Не знаю, як його звуть, але ненавиджу".