Популярна співачка Злата Огнєвіч представила нову пісню "Світло". Це присвята працівникам ДСНС, які щодня ризикують власним життям для порятунку інших

Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скриншот: Instagram

Про це Злата повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Як відомо, співачка зараз багато подорожує з благодійними концертами Україною. Не забуває вона про військових й про тих людей, чия робота лишається, так би мовити "за кадром". Рятувальники ДСНС завжди поспішають на допомогу людям, розбирають завали, а через війну, під кулями рятують людей.

У кліпі можна побачити документальні кадри роботи рятівників, які попри втому всміхаються, ризикуючи власним життям, рятують інших. Злата зізналася, що захоплюється ними.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Пісня-присвята людям Світла, працівникам ДСНС, робота яких часто залишається, так би мовити, "за кадром". Супер-Герої 💛💙 щодня несуть порятунок людям, розміновують території, розбирають завали, при цьому ризикуючи власним здоров’ям і життям! Я захоплююсь ними, як і всіма незламними українцями 🙌🏼 Ви бачите кадри, де хлопці посміхаються? Втомлені, але знаходять сили на усмішку! І я посміхаюсь разом з ними і дякую за щоденний ПОДВИГ 🦾", - написала у презентації пісні співачка.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"