Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина засудила українців за хейт у бік Олени Зеленської через фотосесію для обкладинки журналу Vogue. Свою позицію з цього приводу актриса висловила на своїй сторінці в instagram.

Ксенія Мішина розкритикувала позицію українців і нагадала, що в країні йде війна, тому засуджувати людину за неправильну позу чи не такий макіяж, як мінімум, неправильно. Вона додала, що таким ставленням до своїх громадян деякі люди тільки допомагають ворогові.

Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram
Ксенія Мішина. Фото: скриншот Instagram

"Вам мало що "російські" пачками вбивають нас, позбавляють майбутнього, знищують культуру, завдають непоправних травм на покоління вперед? Вам недостатньо крові та жерсті? Ви не розумієте, що поки для нас норма лити жовч та токсичні відходи на своїх же, ми допомагаємо ворогові!", - написала Мішина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ксенія Мішина закликала бути єдиними в цей складний період і перестати поливати брудом тих, хто цього не заслуговує.

"Достатньо бути своїх же! Я говоритиму про це, поки в нашому суспільстві це стане неприпустимим!", - заступилася за першу леді актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина розповіла про зірок, які наживаються на війні, зачепила і Ласточкіна: "Сказала, що не буду".

Також наш портал інформував, колишній "Холостяк" Макс Михайлюк повів екслюбов Козловського Раміну в "затишне" місце: "Записували ще до війни".

Крім того, наш портал повідомляв Даша Петрожицька, Василиса Фролова, Марічка Падалко, Ольга Горбачова: українки підтримали першу леді після гучної фотосесії.