Відома українська співачка та Екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка не так давно розійшлася з Володимиром Дантесом, час від часу тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Нещодавно вона оригінально привітала своїх шанувальників з Днем Української Державності та ще раз підкреслила, що вона українка та хоче жити у вільній державі.

Варто зазначити, що після того, як у Наді почалися романтичні стосунки з Кацуріним, вона почала приховувати своє місце перебування. Невідомо, де знаходиться Надя - в Україні чи за кордоном. Попри свою активну творчу діяльність Дорофєєва не розкриває таємницю, де вона.

Проте цього разу співачка розсекретила своє місце перебування. У сторік вона розповіла, що приїхала в Казахстан. Її зустрічав розкішний автомобіль з букетом троянд.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як з'ясувалося, зірка приїхала для участі у благодійному концерті разом з Тіною Кароль та Монатіком. Відбудеться він 31 липня в Казахстані, місті Алмати. Крім українських зірок на сцені заспівають популярні в Казахстані зірки.

Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories

Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скриншот: Instagram Stories

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"