Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 330 тисяч людей.

Юлія Бельченко розмістила серію чарівних фотографій, зроблених у Мілані, де вона зараз тимчасово проживає з міркувань власної безпеки, оскільки в її рідній Україні триває жорстока війна з окупантами.

Скріншот із Instagram, Юля Бельченко
Скріншот із Instagram, Юля Бельченко

У кадрі дівчина позує біля дверей якоїсь симпатичної будівлі, у легкій сукні зі сміливим розрізом, завдяки якій шанувальники зможуть розглянути її довгі та стрункі ніжки. Огляд настільки хороший, що вона ледь не засвітила свою "квіточку".

А ще у підписі до публікації Бельченко привітала всіх володарок імені Юлія з днем ​​ангела, не забувши напроситись і самій.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Сиджу тут і скромно чекаю на ваші привітання 😊👇🏻" - написала дівчина.

Шанувальники адресували Юлії Бельченко безліч приємних компліментів і на її прохання тепло привітали зі святом.

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" показала, як любляче про неї піклується хлопець в Італії: "Холостяк" Заливако в прольоті

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" розповіла, чи є шанси у "Холостяка" Заливака після того, як він розійшовся з Анною Богдан.

Також портал Знай.ua писав, що Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" після розпусти біля собору взялася порушувати заборони: "Горячо в ж*пку"