Колумбійській співачці Шакірі можуть загрожувати жахливі вісім років ув'язнення. Як повідомляється, вона замішана у справі про податкове шахрайство, згідно з іспанськими новинними агентствами.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Повідомляється, що відома співачка фігурує у справі про податкове шахрайство на суму 14,5 млн євро, яке може закінчитися тюремним ув'язненням та великим штрафом.

У п'ятницю, 29 липня, іспанська газета El Pais повідомила, що Шакіра замішана у справі про шахрайство і що прокуратура, яка працює над цим, заявила, що вона має бути оштрафована на колосальні 23 мільйони євро, а також засуджена до солідного ув'язнення.

Видання повідомило, що прокуратура просила засудити співачку до восьми років позбавлення волі через шість злочинів, які вона нібито скоїла проти Державного казначейства.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Артистці загрожує вісім років в'язниці та штраф через передбачувані податкові правопорушення, які, як повідомляється, були в період з 2012 по 2014 рік.

Скрін, Instagram Шакіра
Скрін, Instagram Шакіра

Шакіра каже, що вона не жила в Іспанії в ці роки, наполягаючи на тому, що вона була на Багамах.

Зірка також стверджує, що не проводила в Іспанії більше 183 днів на рік, що є граничним значенням для того, щоб вважатися податковим резидентом.

Крім вищевикладеного, її звинувачують у «приховуванні» своїх доходів та використанні «податкових притулків» — хоча Шакіра заперечує ці твердження і наполягає на своїй невинності.

Повідомляється, що вона домагається повного виправдання всіх злочинів, пов'язаних із нею, вона навіть відхилила пропозицію прокуратури врегулювати конфлікт та назавжди закрити справу.

Шакіра сповнена рішучості, щоб очистити своє ім'я та довести свою невинність у суді.

Нагадаємо, що в мережі повідомили, що Шакіра розлучилася з Піке.