Зовсім нещодавно світ шоу-бізнесу шокувала новина про те, що відома співачка Шакіра розстається із захисником футбольного клубу "Барселона" і збірної Іспанії через зраду.

Знаменитість зловила свого коханого на гарячому і, як подейкують, навіть випровадила "невідому 20-річну білявку" просто з ліжка футболіста.

Тепер масла у вогонь підлила з зірка фільмів для дорослих Мія Халіфа. Про це повідомляє DailyStar.

Шакіра і Піке
Шакіра і Піке

Легендарна Міа Халіфа нахабно вилаяла Жерара Піке після повідомлень про те, що захисник "Барселони" був викритий у зраді своїй подрузі Шакірі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

29-річна лівансько-американська красуня провела всього три місяці в кіноіндустрії для дорослих, перш ніж піти, щоб зосередитися на кар'єрі в спортивних соціальних мережах — і в ці дні вона захопилася футболом.

Вона закохалася в "Вест Хем", де виступав Андрій Ярмоленко, після перегляду фільму 2005 року "Зелена вулиця" І навіть з'явилася на "Арсенал Фан ТВ" в минулому році, щоб розповісти Роббі і хлопцям, як сильно вона "любить відстійні команди". Тепер вона висловилася з приводу передбачуваного розриву Піке і Шакіри.

Міа Халіфа, фото з соцмереж
Міа Халіфа, фото з соцмереж

"Шакіра підписалася на Генрі Кавілла і Кріса Еванса протягом останніх 48 годин - це пік фемінізму - Піке... фемінізму", - написала Халіфа в Твіттері.

Раніше на цьому тижні з'явилися повідомлення про те, що Піке з'їхав з сімейного будинку після того, як колумбійська поп-сенсація Шакіра застукала його в ліжку з іншою жінкою, і тепер пара збирається розлучитися.

Згідно з іспанським виданням El Periodico, Піке зараз знаходиться в холостяцькій квартирі і з моменту розколу веде "тусовочний спосіб життя".

El Periodico уточнив, що постільна подружка Піке - це 20-річна білявка.

В звіті говорилося: "Жінка, яка могла поставити Піке і Шакіру на межу розриву, — молода білявка років 20. Вона навчається і працює ведучою заходів".

Шакіра і Піке
Шакіра і Піке

Шакіра ж зробила заяву, в якій підтвердила інформацію про розставання з Жераром.

"З жалем підтверджуємо, що ми розходимося. Заради благополуччя наших дітей, які є для нас головним пріоритетом, ми просимо поважати наше приватне життя. Дякую за розуміння", — йдеться в заяві співачки, опублікованій EFE.

Піке і Шакіра перебували у стосунках з 2011 року, при цьому вони не перебували в офіційному шлюбі. У пари двоє дітей: Мілан (9 років) і Саша (6 років).

Нагадаємо, що потужної пари більше немає: Шакіра кинула зірку "Барсолены" Жерара Піке через коханку.

Раніше ми повідомляли, що Шакіра дозволила фанатам "понюхати" її оголене тіло: "Більше цього"