Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee зворушливо підтримала Олену Зеленську, на яку обрушилася хвиля хейту після публікації її фото на обкладинці журналу Vogue. Багато хто вважав, що першій леді негідно сидіти в позі з розставленими ногами, ніби це "дискредитує" її.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Але співачка думає інакше. На її думку, сучасна жінка може робити та сидіти, як хоче. І в нашому світі немає стереотипів, а подібний флешмоб, який підтримали багато зірок, це ознака боротьби за права всіх жінок.

"Я жінка і я сильна, рішуча, віддана своїй країні і буду боротися за неї і за свої права, до кінця! А ця поза зараз — символ незламних, сильних українських жінок!" - написала Лідія Скорубська.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Варто зазначити, що окрім Lida Lee, за дружину президента Зеленського заступилися й інші українські артисти. Наприклад, Ольга Горбачова, alyona alyona.

Раніше ми писали про те, що Lida Lee розкрила, що допоможе вилікувати душі українців, змучені війною: "Глоток музичного повітря"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee заговорила про часи, коли українці зможуть усміхатися без приводу, як це було до війни: "Мрію та вірю"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee пішла від Монатика і розпочала сольну кар'єру під час війни: "Круто спостерігати, що немає жодних бар'єрів"