Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросініна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2,1 мільйона людей.

Маша Єфросініна показала вражаючий відеоролик, зроблений на великому стадіоні в Ліверпулі, де 29 липня відбувся благодійний футбольний матч між англійським "Евертоном" та українським "Динамо". Вона разом із Тимуром Мірошниченком була запрошена на захід у ролі ведучої.

Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна
Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна

У кадрі знаменитість стоїть у стильному чорному костюмі від українського бренду на полі неймовірних масштабів, а оператор знімає її з усіх боків.

У підписі до публікації Єфросініна зізналася, що найдієвіший метод впоратися з болем усередині - це щось робити для своєї країни та її перемоги у цій страшній війні з окупантами.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Іноді ти просто не знаєш, як впоратись з усим болем в середині. Мій єдиний вихід з цього - роби! Роби все, що по силах. Для своєї України", - написала телеведуча.

Українці оцінили старання артистки і від щирого серця подякували їй, і спортсменка Марина Боржемська теж не залишилася осторонь.

Коментарі - instagram.com/mashaefrosinina/
Коментарі - instagram.com/mashaefrosinina/

Раніше ми писали про те, що проблему Маші Єфросініної, Олі Полякової та Тараса Тополі вирішив лікар: "Не критикуйте, не принижуйте"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросініна отримала відповідь на запитання, чому YouTube не блокує російський контент

Також портал Знай.ua писав, що відома телеведуча зізналася Маші Єфросініній, що робить це, не дивлячись на війну: "Якщо є почуття провини..."