Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська знову взялася українізувати хіти найпопулярніших артисток. Раніше вона вже виконувала трек Олі Полякової "Колишній", а цього разу під її "приціл" потрапила пісня 2021 року "Скандал" Тіни Кароль. Співачка переклала приспів рідною мовою і при цьому записала відео в курнику. Кадри виглядають комічно, але досить ефектно.

Скріншот із Instagram, Оля Цибульська
Скріншот із Instagram, Оля Цибульська

Таким чином, Цибульська хоче підтримати тих земляків, які тільки прийняли рішення перейти на державну.

"Яку пісню ще зробимо україномовною? P.S. Знімаю цю рубрику для підтримки переходу українців з російської на рідну. І аби показати - поп-хіти можуть і будуть звучати українською ❤️", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Шанувальники заявили, що українським зіркам давно варто записувати пісні рідною мовою, ще з 2014 року, коли трапилася анексія Криму. Деяким настільки сподобалася версія Цибульської і вони зізналися - ця звучить набагато краще за оригінал.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська українізувала знаменитий хіт Олі Полякової: "Звучить соковитіше"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська силою змушує себе нафарбуватися, щоб при повному параді піти за картоплею: ​​"З 10 підходу села малювати фейс"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська розповіла про серйозну небезпеку, яка підстерегла її вдома: "Відчула запах газу..."