Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Анастасія Распутіна) після участі у шоу "Холостяк" з головним героєм Михайлом Заливако набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує свіжі пости та розкриває теми любовних втіх для шанувальників, кількість яких зросла вже до 50 тисяч.

Анастасія Распутіна зважилася зробити бажану операцію та вставила імпланти у п'яту точку. Вона довірила своє тіло хірургам клініки, до якої також неодноразово зверталася і нещодавно зробила таку саму операцію блогера Настя Покрещук.

Скріншот з Instagram, Адель Асанті
Скріншот з Instagram, Адель Асанті

Дівчина показала тіло в бандажному костюмі, який їй потрібно носити деякий час після операції і себе, сильно набряклу, але задоволену. Зважаючи на все, акторка порнофільмів справді мріяла про таку трансформацію.

Скріншот з Insta Stories, Адель Асанті
Скріншот з Insta Stories, Адель Асанті

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники не надто позитивно відреагували на рішення Распутіної. Багато хто заявив, що зараз не час для таких операцій та танців із новою попою біля дзеркала, адже в Україні триває жорстока війна.

А деякі запропонували Насті повернутися до зйомок відео 18+ та частину зароблених грошей віддавати ЗСУ.

Коментарі - instagram.com/adelasantyxx/
Коментарі - instagram.com/adelasantyxx/

Раніше ми писали про те, що Адель Асанті із шоу "Холостяк" присоромила "втікачів" і захопилася сміливістю ЛГБТ: "Парадокс"

Як повідомляв Знай.ua, Адель Асанті "виправдала" любителів гострих відчуттів і поділилася власним досвідом: "Хімія, мозок вимикається"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті заговорила про інтим під час війни та закликала українців не соромитися своїх бажань: "Не ігноруйте потреби"