Нещодавно стало відомо про те, що зіркова пара зі співачки Шакіри та захисника Барселони Жерара Піке розпалася через зради спортсмена.

Колишні закохані не були одружені та жили 10 років цивільним шлюбом, але вони виховували двох чарівних синочків: Мілана та Сашу.

Здавалося б, раз не були одружені, то й розлучатися легко, але не було. У Шакіри і так справи йдуть не так добре, адже їй загрожує тюремний термін, цілих 8 років.

Іспанська прокуратура звинуватила колумбійську виконавицю у шахрайстві, пов'язаному із несплатою податків з 2012 по 2014 рік. Влада вважає, що знаменитість у цей період жила в Барселоні, але від сплати податків ухилялася. Шакіра свою провину заперечує і стверджує, що в цей час мешкала на Багамах.

Шакіра, фото: Instagram
Шакіра, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зараз же "вичудив" Жерар Піке, адже він не дуже хоче, щоб діти росли без нього. Зараз він погодився відпустити їх з Шакірою в Америку, але за космічних умов.

Захисник "Барселони" вимагав від колумбійської співачки 400 тисяч євро. Також Шакіра має щорічно оплачувати спортсмену перельоти першим класом з Іспанії до Америки, щоб батько міг бачитися із синами.

Шакіра і Жерар Піке, фото з соцмереж
Шакіра і Жерар Піке, фото з соцмереж

Нагадаємо, що Шакіра підкотила до Кріса Еванс після розставання з Жераром Піке, Міа Халіфа підлила масла.

Раніше ми повідомляли, що потужної пари більше немає: Шакіра покинула зірку "Барсолени" Жерара Піке через коханку.

Також стало відомо, що Шакіра дозволила фанатам "понюхати" її оголене тіло: "Більше за це".