Нову роль було передано серу Алексу Фергюсону, який зараз знову працює в «Манчестер Юнайтед». Генеральний директор Річард Арнольд сподівається, що це може повернути успіх після невдалого сезону.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Незважаючи на те, що Фергюсон залишив «Юнайтед» у 2013 році, він продовжує залишатися близьким до клубу і регулярно відвідує матчі як уболівальник. Але, згідно з Daily Mail, Фергюсон тепер узяв на себе офіційну роль разом із легендою клубу Брайаном Робсоном.

Оскільки генеральний директор Річард Арнольд відчайдушно намагається повернути «Юнайтед» їхні найкращі якості, він зібрав досвідчену команду, яка включає Робсона та Фергюсона, щоб допомогти підштовхнути клуб у правильному напрямку.

Перша зустріч Фергюсона пройшла одночасно з вирішальними переговорами між клубом та Кріштіану Роналду, але зірка ще не повернулася до ладу. Проте 37-річний гравець з того часу прокоментував: «У неділю король грає», оскільки «Юнайтед» готується битися з Райо Вальєкано у товариському матчі.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також Фергюсон і колишній генеральний директор Девід Гілл залишилися у футбольній раді «Юнайтед» як невиконавчі директори після відходу з роботи у 2013 році, але тепер вони обіймуть офіційні посади.

Хоча важливо рухатися далі, і «Юнайтед» безперечно зробив це цього літа багато в чому, Арнольд вважає важливим зберегти в клубі знакові постаті. Але змін було багато.

Мало того, що більша частина тренерського штабу була оновлена, цього літа було звільнено 11 гравців першої команди, а Тен Хаг тепер працює зі щільною групою гравців. Джессі Лінгард, Поль Погба, Хуан Мата та Неманія Матіч були одними з найгучніших імен, що залишили «Олд Траффорд».

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду зірвав переговори у МЮ.