Демі Роуз Моубі знову привела своїх підписників у сказ, але цього разу вона була у білому мікро-бікіні, яке ледве приховує її скромність.

Дані кадри Мемі Роуз продемонструвала у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories.

Приголомшлива впливова людина OnlyFans вразила шанувальників, поділившись рядом приголомшливих історій в Instagram у своєму профілі.

У п'ятницю (29 червня) Демі поділилася декількома приголомшливими відео про те, як вона насолоджується розкішною одноденною поїздкою на яхті до Греції.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Шанувальники були вражені кришталево чистою водою та приголомшливим тлом, а також головною героїнею — Демі.

Зірка носила крихітне біле бікіні, яке майже не приховувало її скромність і демонструвало її бездоганну постать.

Вона поділилася кліпами з усіх ракурсів, де її підписники змогли насолодитися великим планом статури Демі у вигляді пісочного годинника.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Також 27-річна дівчина нещодавно розповіла про свої дитячі труднощі у новому подкасті та про те, як вони вплинули та сформували її життя в майбутньому.

Вона пояснила: «У дитинстві в школі з мене просто знущалися всі. Хлопчики, дівчатка і тому я не могла вчитися. Раніше всім подобалося чіплятися до мене, засовувати мені у волосся жувальну гумку, просто щоб завести мене для власної розваги».

Демі також поділилася, що у неї діагностували синдром хронічної втоми, через який вона постійно відчувала втому і депресію.

Скрін сторіс Демі Роуз
Скрін сторіс Демі Роуз

Вона продовжила: «Раніше я ходила до школи близько трьох годин на тиждень або близько того, просто обираючи свої улюблені предмети та проходячи терапію та антидепресанти. Був один момент, коли я була так збентежена через деяких дівчат, і коли я росла, я дивилася на шаблони моєї мами, скажімо, якщо у неї були проблеми, вона йшла пити чи щось таке. Отже, одного разу я пам'ятаю, як мені було дуже соромно, моя мама була у Weight Watchers, а я була вдома одна, і я просто налила собі дві великі склянки горілки. А потім вона прийшла додому, і мене всюди нудило. Мені було 15 чи близько того».

Нагадаємо, що гола Демі Роуз покрила тіло діамантами.