Українська співачка Ані Лорак із початку повномасштабної війни, яку розпочала росія, звідусіль випарувалася.

За багато місяців виконавиця "засвітилася" лише на дні народження сина Філіпа Кірокрова Мартіна та на корпоративі, де виступала. Своєю поведінкою Кароліна ясно дала зрозуміти своє ставлення до вбивства її земляків армією путіна.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

На противагу їй її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу зі своєю нареченою Лілією щосили допомагає Україні, висвітлює події і намагається підсобити матеріально. Наразі закохані знаходяться на батьківщині Мурата – у Туреччині. До речі, разом з ними відпочиває і донька Ані Лорак – Соня. Про це можна судити виходячи із соцмереж пари.

Сторіз Мурата з донькою Софією
Сторіз Мурата з донькою Софією

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наречена колишнього Ані Лорак Лілія цвіте і пахне, що чудово видно по свіжих кадрах з Фетхіє. 25-річна красуня показала, як провела один із вечорів із нареченим. Вони вирушили до гламурного ресторану Sea Me Beach на березі Середземного моря.

Сторіз Мурата з нареченою Лілією
Сторіз Мурата з нареченою Лілією

Для романтичного вечора з Налчаджіоглу Лілія обрала білий топ на тонких бретельках, який не лише підкреслив шоколадну засмагу, а й відкрив запаморочливий вид на пишний бюст українки. Образ дівчина доповнила білими джинсовими шортами із завищеною талією та сонцезахисними окулярами.

Українці також оцінили, яку красуню відхопив собі 45-річний підприємець і обсипали дівчину компліментами з приводу її краси.

Публікація Лілії
Публікація Лілії

Нагадаємо, що наречена колишнього Ані Лорак пригорнулася до Мурата, щоб сонечко пригріло попу.

Раніше ми повідомляли, що наречена колишнього Ані Лорак у Стамбулі вирішила роздягтися серед квітів – все заради України.