Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

На цей раз Анастасія Покрещук вирішила похвалитися, як розкішно вона виглядала в минулому, до всіх пластичних операцій. Тоді вона ще була без величезних грудей, вилиць і штучної п'ятої точки.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук
Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

Зважаючи на все, дівчина була великою шанувальницею спорту, адже фігура її була немов із сталі, суцільні м'язи. Спина та прес були рельєфні, і цьому могли позаздрити багато хто в тренажерному залі, навіть чоловіки.

"6 років тому) Качок 😂", - написала Покрещук.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Користувачі соцмережі запитали, навіщо ж блогерка закинула спорт, якщо була в такій чудовій фізичній формі, але так і не дочекалися відповіді. Багато хто розхвалив зовнішність Анастасії, зазначивши, що до численних операцій вона була красунею.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, що блогерка Покрещук поруч із трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Настя Покрещук широко розсунула ноги з перекошеним обличчям: хлопець тут ні до чого, у всьому винне волосся

Також портал Знай.ua писав, що Настя Покрещук "здула" величезні вилиці та губи - українці не впізнали блогерку: "Навіщо так себе спотворювати?"