Українські митці, знаменитості та всі, хто має вагу у шоубізнесі допомагають Україні, співаки співають, привертають увагу міжнародної спільноти, нагадують про українську біду.

Оля Полякова, популярна в Україні співачка подорожувала світом, та давала концерти. Тепер Оля похизувалася, що у Чікаго зібрала понад 500 тисяч доларів для захисників з України, які зможуть проходити реабілітацію в США. Про це Полякова розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram

Сьогодні кожен робить що може! Щаслива співати і допомагати !! Благодійний гала вечір у місті Чикаго, організований благодійними фондами на підтримку фонду Revived Soldiers Ukraine – на медичну реабілітацію українських воїнів в Америці. За попередніми підрахунками вдалося зібрати понад $500тис. Оля Полякова.

Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Оля Полякова підкреслила, що вбрання на ній - українського бренду. Варто зазначити, що Оля Полякова записала багато пісень українською мовою, та майже повністю перейшла на українську.

У коментарях співачкою захоплювались як її відважними благородними вчинками, так і красою.

"Яка красиваааа", "Неймовірна Така чарівна", "Гарна як нiколи", "Дуже гарний образ Олюся! Ти молодець", "Солоденька", "Боже яка", "Шикарна сукня, Оля, як завжди, зірка", "Дуже гарна!!!!! Гордість за наших українських знаменитостей, які допомагають Батьківщині", "Які в нас найкращі, найгарніші, найсильніші жінки! Тому що українки най- в усьому світі", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова обурилася, що людей здивував її справжній вік.

Як повідомляв "Знай.ua" проблему Маші Єфросініної, Олі Полякової та Тараса Тополі вирішив лікар.

Також "Знай.ua" інформував, що Маша Полякова у тоненькому ліфі забула про гальма та зняла пікантні кадри в душі.