Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Наразі артистка активно підтримує рідну країну у війні з росією, виступає на благодійних концертах та об'їжджає буквально всю Європу із закликами про допомогу.

Тіна Кароль кумедно відреагувала на свою колегу Олю Цибульську, яка взялася українізувати її пісню 2021 року "Скандал". Вона була написана російською мовою, ще до війни. Співачка переклала текст і записала відео в курнику, наробивши чимало галасу в соцмережі. Такий порив творчості дуже зворушив Тіну і вона щиро посміялася.

"Ахахах. Наскандалила))) Цьом, це любов", - написала зірка.

Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль
Скріншот з Insta Stories, Тіна Кароль

Зважаючи на все, артистка зовсім не образилася на Цибульську і з гумором сприйняла її ініціативу, хоча деяким може здатися, що таким чином Оля намагається "присоромити" своїх колег, які раніше активно співали та випускали треки ворожою мовою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наприклад, до Тіни Кароль артистка переробила текст пісні "Колишній" Олі Полякової, але королева ночі ніяк не відреагувала на це.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль надивилася на Зеленську, розставила ніжки та "вбила" суворим поглядом: така дружину президента точно образити не дасть.

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль злилася в єдиному співі з сотнями людей з усіх куточків світу: "Передавати цю зливу"

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль підкотила до ведучого, навіть не зважаючи на його дівчину: "Неодружений - вільний чоловік"