Війна війною, а вчитись українським абітурієнтам теж треба. Комусь може здатися, що це не так просто, але ж і ми не слабкі.

Для того, щоб ваше навчання було максимально продуктивним, юна зірка українського телебачення Лєра Педан зібрала всі необхідні поради з теми навчання. Це справді важлива інформація для абітурієнтів.

Тестування абітурієнтів. Фото: Youtube
Тестування абітурієнтів. Фото: Youtube

Донька Саші Педана закінчила школу із золотою медаллю, восени 2021 року зняла спільний із батьком проєкт про університети України "УніверCheck", а тепер твердо вирішила вступати до України. І закликає до цього однолітків-абітурієнтів! Дівчина дала кілька дієвих порад, як навчатись під час війни.

1. Дайте собі чітку відповідь на важливе питання

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Щоб повернутися до навчання після перерви, варто спочатку відповісти на запитання: "для чого я це роблю?" , - радить Лєра Педан. - Спробуйте знайти глобальну мету: "намагаюся відбудувати країну, тому я повинен бути освіченим", "мрію заснувати власну IT-компанію" і т.д.

2. Не перевантажуйте себе

Не варто одразу занурюватися у навчання з головою. Починайте з недовгих занять та поступово збільшуйте час.

3. Пам'ятайте про відпочинок

"Якщо фізично відчуваєте нестачу сил, не змушуйте себе, - зазначає Лера. - Спробуйте відпочити кілька днів. Як тільки організм відновить ресурси, ви зможете повернутися до навчання"

4. Розмістіть навчальні матеріали на зручний носій, продумайте все заздалегідь

Часто повітряна тривога змушує відриватися від важливих справ. Щоб не гаяти часу, сидячи в укритті, спробуйте заздалегідь завантажити навчальні матеріали на свій ноутбук, телефон або захопіть підручник.

Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан з донькою Лєрою. Фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що Олександр Педан показав свою гордість – доньку Лєру, яка закінчила школу із золотою медаллю.

Раніше ми повідомляли, що друг Сергія Притули Олександр Педан попався на брехні, тепер у прокурорів на детекторі.