Популярна українська акторка театру та кіно Наталія Денисенко, яка відома завдяки ролі у "Кріпосній", "Село на мільйон" та інших картинах, любить балувати свою віддану аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 300 тисяч людей.

Наталія Денисенко показала чарівні фотографії, зроблені у центрі Києва. Артистка вирішила приміряти образ янгола і начепила на спину великі білі крила, і це виглядає дуже ефектно.

Скріншот із Instagram, Наталія Денисенко
Скріншот із Instagram, Наталія Денисенко

У пості дівчина не на жарт налякала прихильників, заявивши, що може завтра померти. Але потім додала, що це можливо і за кілька днів, і навіть через 100 років. Вела вона до того, що життя швидкоплинне.

А ще Денисенко поділилася, що останнім часом від людей у ​​соцмережах виходить одна ненависть, засудження та інше. Вона щиро дивується, навіщо вони витрачають свій час на це, адже є набагато важливіші речі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Є люди, які тільки те й роблять, що розповідають про свою ненависть, обговорюють, шукають зраду, розводять срачі, пишуть неприємності... Чи потрібно на це використовувати життя? Чи це те життя, яке хочеться проживати ?" - запитала Денисенко.

Акторка вірить у правило бумеранга, але уточнила, що кожен має право на вираження своїх емоцій та думок, навіть негативних, але це не повинно повністю поглинати людей.

"Я і сама деякий час була наповнена самими поганими почуттями, але вчасно зрозуміла що вони мене просто з’їдають і я гнию зсередини((( тому я пропрацьовувала це, зверталася до спеціалістів", - зізналася Наталія.

Раніше ми писали про те, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко "прикрилася" службою чоловіка Фединчика у ЗСУ, щоб відпочити за кордоном: "Висновок один... "

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Денисенко з "Кріпосної" показала зворушливу зустріч на відпочинку: "23 роки тому стригла мені каре в саду у бабусі"

Також портал Знай.ua писав, що Цибульська заступилася за Денисенко з "Кріпостної" після шквалу критики через її відпочинок у Туреччині: "Чоловік захищає наші ж*пи"