Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста із національної збірної Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі пости на своєму акаунті в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 590 тисяч людей.

Влада Седан присвятила новий пост своїй маленькій доньці, якій 1 серпня виповнюється один рік. Журналістка зауважила, що ім'я Єва означає "дає життя" і їй досі не віриться, що минуло так багато часу від її народження.

"Як зараз пам’ятаю, тримаю тебе на руках і не розумію, що з тобою робити далі 🙃))) хоча, кого я обманюю, я інколи і зараз на тебе дивлюсь і в голові те ж саме питання", - зізналася молода мама.

Скріншот з Instagram, Влада Седан
Скріншот з Instagram, Влада Седан

Дружина футболіста зізналася, що Єва має той ще характер, і при цьому вона вчить їх багато чому. А батьки, у свою чергу, обіцяють завжди її оберігати та підтримувати протягом усього життя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Тобі лише рік, але ти вже щодня так виховуєш нас з татком, вчиш чомусь новому та спонукаєш ставати кращими) ❤️ Зараз ти робиш свої перші кроки у житті, падаєш разів по 100 на день, а ми з татком ловимо тебе та тримаємо за руку… і так буде завжди, впрововж всього життя ми з татом тебе підстрахуємо ❤️ тож крокуй впевнено!" - зворушливо написала Влада Седан.

Варто нагадати, Влада Седан та Зінченко розписалися у березні 2020 року. У червні 2021 року подружжя повідомило, що чекає на первістка і 1 серпня стало відомо, що у них народилася прекрасна дівчинка.

Раніше ми писали про те, що Влада Седан "зіграла" із Зінченком у журналістку, щоб дізнатися, чому він пішов із "Ман Сіті": "Як можна було?"

Як повідомляв Знай.ua, Зінченко попрощався з "Манчестер Сіті", Влада Седан зі сльозами згадала найкращі моменти: "Назавжди залишиться для мене синім"

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Зінченко підказав, коли від Влади Седан чекати біди: "Якщо я приходжу до роздягальні..."