Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 13 мільйонів людей.

Світлана Лобода дала відверте інтерв'ю грузинському журналісту Ноє Сулаберідзе, в якому розповіла, як пережила початок війни в Україні і чи дуже це позначилося на її житті зараз.

Світлана Лобода та Ноє Сулаберідзе, скріншот з відео
Світлана Лобода та Ноє Сулаберідзе, скріншот з відео

Лобода нагадала, що останні 8 років вона не соромилася гостролювати по росії і виступати для її громадян, і навіть була одним із провідних артистів. Але 24 лютого, коли почалася війна, її світ повністю перевернувся і їй довелося багато від чого відмовитися.

"Я не знала, як жити далі. Не розуміла, яке моє життя буде, тому що моє рішення було однозначним - зібрати всіх, свою сім'ю, команду і виїхати з росії", - поділилася Світлана.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Світлана Лобода з доньками, фото з Instagram
Світлана Лобода з доньками, фото з Instagram

Співачка чітко заявила, що проти війни, кровопролиття та вбивств, які влаштувала рф на українській землі. Крім того, вона назвала всіх окупантів нелюдями.

"Те, що пережила моя країна... У якому пеклі наші жінки, діти перебувають сьогодні..." - додала артистка.

Як почалася війна, зірка зрозуміла, треба рятувати всіх. Вона постійно була на зв'язку та допомагала близьким, тримаючи телефон на грудях, щоб не пропустити щось важливе. Артистка навіть створила чати, де кожен щодня відписував їй.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода без макіяжу приголомшила мережу ніжним фото з донькою та пухнастим другом

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода розкрилася грузину і зізналася у проблемах зі здоров'ям: "Дуже шумно, все кричать"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода сходила до церкви "під прикриттям", поки свічки ще горіли: сказати не було чого.