Колишня Олексія Завгороднього, дизайнерка Аня Андрійчук поділилася новою публікацією, де постала у напівоголеному вигляді.

За її словами, що, в принципі, і логічно життя змінюється. Щодня дівчина відчуває це все більше і більше, поки в голові виникають різноманітні ідеї.

Аня Андрійчук, фото: Instagram
Аня Андрійчук, фото: Instagram

"Дуже хочеться підтримати нашу силу духу ще більше і... так хочеться вже зараз все розповісти, але потрібно трохи почекати! У мене є ідея! Вам сподобається. Coming soon, як то кажуть", - пише Ганна.

На знімку вона постала в жовтій сорочці, з соняшником у руці, але більше нічого. Ноги її повністю голі. За верхнім вбранням не видно, чи є на ній спідня білизна. Хто фотографував її – також невідомо. Але хоч щось зрозуміло - це те, що вона дуже любить соняшники, бо знімки з ними з'являються вже не вперше за останні дні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Анна Андрійчук, фото: instagram.com/annchuk
Анна Андрійчук, фото: instagram.com/annchuk

"Яка ти хороша", "Дуже природна краса", "Отримав естетичне задоволення", "Ми тебе підтримуємо у всьому", "Просто чарівна", - пишуть користувачі в коментарях.

Олексій Завгородній нічого їй не писав, мабуть, назавжди викресливши дівчину із життя.

Нагадаємо, Positiff покликав додому експродюсера-втікача, репера Потапа : "Поїдемо до військових, ти будеш тут зараз батей"

Як повідомляв "Знай.uа", "Колишній" Наді Дорофєєвої Позитив подорослішав, щоб знову переконувати росіян: "Вони спалені"

Знай.uа писав, Позитив побачив світ наприкінці війни: "Починаю розуміти..."