Колишня учасниця гурту Потап та Настя, яка зараз веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, Настя Каменських привітала українців із Днем Української Державності.

Якось раніше співачка розповідала про могутність та незламність українського народу, держави, яка має тисячолітню історію. Наразі вона опублікувала анонс майбутньої пісні, яка вийде вже зовсім скоро. Першого тижня останнього місяця літа, 5 серпня 2022 року.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

"Ой на, ой на, жито зелене", - пише Настя Каменських у публікації.

На ролику виконавиця показала пшеницю, яка символізує нашу країну та блакитне небо, а потім і себе під ліричний мотив. Залишається лише дочекатися прем'єри, про що пишуть сотні шанувальників Анастасії у коментарях. І в цей же момент вони продовжують перебувати поза Україною, в Іспанії, з чоловіком Олексієм Потапенком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Пшениця красива", "Інтригуючі нотки", "Колосья просто золоті. І взагалі красиво", "Чумачеча, такі пісні краще заходили, а хайпувати на війні не набридло?", "Та чудова пісня", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars і винищувачів: "Кулі не беруть"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап і зірка "Дизель шоу" Дмитро Танкович здивували українців надзвичайними вміннями: "Вино перетворили на..."

Знай.uа писав, Настя Каменських за кордоном зізналася, що скучила за домом: "Ми разом переможемо"