37-річний український шоумен, радіо та телеведучий Анатолій Анатолій поділився Instagram Stories із улюбленою рубрикою "Що там у Регіни?".

На цей раз зрадниця Тодоренка знову ділиться шматком своєї казки, яку ніяк не може дописати. Регіна продовжує писати свої байки для дітей. Хоча цікавіше було б розповісти маленьким росіянам, як у "зручний" момент відмовити від усіх родичів, які перебувають в Україні через війну.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео
Регіна Тодоренко, скріншот з відео

"Уривок невеликий. У кожній казці я намагаюся познайомити маленьких читачів з тваринним світом, флорою та фауною. Цікаво, прочитати продовження?", - пише колишня одеситка.

Анатолій Анатолій глузує з "творчості" Тодоренка. Співачка вважає це її роботою, поки нянчить свого новонародженого сина з суперечливим ім'ям Мир. Анатолій Анатолич вирішив створити свою казку про "т*пої вівця ригіна".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram Stories
Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram Stories

Анатолій Анатолич, скріншот: Instagram Stories
Анатолій Анатолич, скріншот: Instagram Stories

"Одного разу в лісі, де жила т*па вівця на ім'я ригіна, увірвався йо*нутий старий ведмідь на ім'я вова, і почав трощити всі дерева, нори і гнізда, невинних тварин. Але т*па вівця ригіна, як і інші тварини, типу шл*хи-куниці седакової, або розумово-відсталого опосума джигана зробили вигляд, що не розуміють, що коїться. І сховали свої мокрі носики собі в дупи", - написав міні-казку Анатоліч.

Анатолій Анатолич, скріншот: Instagram Stories
Анатолій Анатолич, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Регіна Тодоренко, яка народжувала за 3-річного сина, посміялася над драмою зі своїм новонародженим : "Привітайте нас"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Приходько, слідом за Дашею Астаф'євою, принизила чоловіка та новонародженого сина Регіни Тодоренко : "Ні риба, ні м'ясо"

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва придумала ім'я сину Регіни Тодоренко, зрадниці сподобається : "Так краще, ти чмоня"