Зірка "Жіночого кварталу", а також фіналістка 7-го сезону "Голос країни" Марта Адамчук вразила українців своїм жіночним тендітним образом.

У своєму Instagram Марта Адамчук часто розміщує цікавий контент для своїх підписників, який у красуні співачки майже 60 тисяч осіб.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram
Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram

Цього разу Марта розмістила фото та за ним декілька слотів з відповідями шанувальників на питання "Де ви черпаєте наснагу до життя".

Відповіді вразили Марту, і вона кожній приділила окремий слот.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми такі різні. Й однакові водночас. Це дуже допомагає. Це надихає. Буває ж так, що знаходиш відповіді у зовсім незнайомих раніше людей. Дякую кожному за творчість. А як інакше пережити увесь цей жах в нашій країні..? Тільки Вірою та Єдністю ♥️ Марта Адамчук

Люди відповідали на питання: "У житті", "У мріях, що ми скоро переможемо" "Страшно не жити, раптом не встигнеш", "У своїй кімнаті з закритими дверима і навушниками у вухах", "У природі, книгах, кіно, людях", "Найкраще вмикає наснагу п*здець. Якщо не вбиває, то гребти точно будеш" тощо.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram
Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram

Для свого образу дівчина вибрала біле вільного покрою плаття, та зробила фото босоніж. Світлина вийшла напрочуд чуттєва.

Нагадаємо, ми писали, що Марту Адамчук з "Жіночого кварталу" довели до гірких сліз

Як повідомляв "Знай.ua" Марта Адамчук з "Жіночого Кварталу" спокусливо спустила сукню з плечей.

Також "Знай.ua" інформував Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" зізналася, що робитиме не так, як це було до війни