Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Балерина написала вітальний пост для свого батька Юрія Волочкова, який 1 серпня святкує ювілей – 75 років. Анастасія перерахувала його заслуги та досягнення у спорті. Виявилося, чоловік був чемпіоном з настільного тенісу та тренером збірної росії.

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова
Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

Також артистка зізналася, що зараз у її батька паралізована права частина тіла і він не може говорити. Винний у всьому інсульту, який його підхопив 15 років тому.

"А ще, мій тато приголомшливо грав на баяні. І я пам'ятаю, коли після повернення його з лікарні додому він намагався грати на баяні однією рукою Я дуже пишаюся моїм татом і його досягненнями", - додала балерина.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Але навіть з такої нагоди Волочкова не прогавила можливості і себе розхвалити. Вона заявила, що від батька вона успадкувала багато добрих якостей, а одна з них – це сексуальність.

Користувачі соцмережі здивувалися, як слова секс та батько можуть взагалі стояти в одному рядку. І вони помітили, що Волочкова влаштувала хвилинку самлюбування, навіть коли заговорила про рідну людину.

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Раніше ми писали про те, що оголену Анастасію Волочкову добре відпарив молодий бородань у лазні: "Нову жертву знайшла?"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Волочкова самовдоволено заявила, що "нещасні" хейтери заздрять їй через молодих залицяльників: "Аби заразу не розносила"

Також портал Знай.ua писав, що Волочкова розсунула ноги ширше, демонструючи в'янучу "квітку": "Навела суєти"