Українська поп-виконавиця, акторка, модель Kamaliya (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває радувати шанувальників публікаціями у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч жителів.

Камалія показала, як тепло і по-сімейному вона відсвяткувала день народження чоловіка Мохаммада Захура, з яким одружена з 2003 року і виховує двох прекрасних доньок. 1 серпня мільярдеру виповнилося 67 років. Варто зазначити, що у пари пристойна різниця у віці – 22 роки.

Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка адресувала чоловікові приємні побажання, а також поділилася зворушливими фото з особистого архіву та зі світських заходів. На одному з них вона навіть душить коханого, але жартома.

Скріншот з Instagram, Камалія
Скріншот з Instagram, Камалія

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Сім'я відзначила такую важливу дату досить скромно. Біля басейну вони влаштували барбекю, покликали близьких друзів і трохи випивали, а їхні доньки-двійнята Арабелла та Мірабела в цей час ніжилися під теплим сонцем.

Шанувальники Камалії теж не поскупилися і привітали Захура.

Раніше ми писали про те, що Камалія у спокусливому купальнику показала, як виглядає рай на землі: "У нас дівич-вечір"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія наодинці із чоловіком-мільярдером показала який у Захура ХХL: від побаченого не тільки у жінок потекли слини

Також портал Знай.ua писав, що Камалія попередила про шахраїв, які від її імені обманюють людей: "Упевнена, що зловмисників буде знайдено"