Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв записав нове звернення українцям, щоб попередити їх про серйозну небезпеку. Екстрасенсу наснився страшний сон, який може втілитись у реальність 1 вересня, коли всі діти підуть до школи. Йому прийшли образи руйнувань, катастрофи та безлічі жертв, які принесуть окупанти.

Окупанти у місті, фото з вільних джерел
Окупанти у місті, фото з вільних джерел

Артист переконливо попросив батьків не відпускати дітлахів до школи заради їхньої безпеки саме цього дня. Краще взагалі залишитись вдома і нікуди не виходити.

"Я не маю такого права вам забороняти, але якщо ви дивитеся цю інформацію, значить саме вам її було надано янголами-охоронцями", - зазначив чоловік.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Гордєєв заявив, що 1 вересня російські загарбники будуть особливо жорстокі. Крім прильотів, вони можуть закладати бомби. І це може статися в будь-яких містах, тому треба бути обережними абсолютно всім.

"Коли мені наснилася війна, я промовчав, тому що в житті своєму не подумав би, що в нашій країні це можливо. Тому кожне своє пророче бачення я транслюватиму", - сказав Макс.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Макс Гордєєв заявив, що путін став пожирачем енергії українців, досягнувши бажаної мети: "Ганьба, що ви дозволили... "

Як повідомляв Знай.ua, Макс Гордєєв попередив, у які дати серпня окупанти можуть атакувати українців ракетами: "Будуть важкими для міст-героїв"

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв поділився прогнозом для росії на серпень: "Готуйтеся, буде капець"