Віктор Вацко – відомий у футбольних колах журналіст та телекоментатор, розчарований, як і мільйони інших українців, у тому, що нашій збірній не вдалося пробитися на Чемпіонат Світу-2022.

Згодом він попрощався зі студією "Головної команди" після 10 років на телеканалі "Футбол". Зараз Віктор Вацко постав із несподіваною людиною на своїй сторінці. Хоча останнім часом – подібні зустрічі ні для кого не секрет. Коментатор сфотографувався із Григорієм Решетником, провідним телеканалу СТБ.

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

Видно, що Григорій приміряв образ воротаря, тоді як Вацко грав на полі. Це сталося на одному з благодійних матчів з метою збирання коштів на потреби громадян.

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Вітя, ми не беремо тих, хто має дивовижні здібності та багато талантів, а ти саме така людина! Поважаю і обіймаю" , - написав Григорій Решетник.

"Не хвилюйтеся, у вас голос точно кращий, ніж у Грешки. Тому талантів більше, ніж у нього! А його шоу ніхто і не дивиться", "Легенди", - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Віктор Вацко попрощався з "Футболом" після 10 легендарних років: далі лише невідомість

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Вацко згадав, як форвард "Динамо" скупив усі російські прапори: "Після цього матчу..."

Знай.ua писав, Валерію Лобановському виповнилося б 83 роки: яким було життя легендарного тренера "Динамо"