Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує путіна, який розв'язав цю страшну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна розповіла, які образливі та цинічні коментарі їй пишуть росіяни, яких явно дратує її громадянська позиція та допомога Україні.

Степан і Наталія Казаніни, instagram.com/natalikazanina
Степан і Наталія Казаніни, instagram.com/natalikazanina

Розлючені люди дуже хочуть, щоб дружину гумориста позбавили російського громадянства і заявили, що їй потрібно зовсім заборонити в'їзд на територію рф. Жінка зізналася, що й сама не хоче повертатися на свою колишню "батьківщину", тому такі висловлювання її анітрохи не чіпляють.

"Сьогодні у тролів загострення", - жартівливо зауважила Наталія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Наталія Казаніна
Скріншот із Insta Stories, Наталія Казаніна

А ще Казаніній нагадують, хто її нібито годує, маючи на увазі росію. Більше того, проскакують вже знайомі українцям гучні заяви про те, що президент Зеленський наркоман, який змусив її відмовитися від громадянства рф. А ще на адресу жінки звучать неоднозначні погрози, що їй нібито дадуть усе "зрозуміти".

"Загрози - це нормальна справа", - зізналася дружина артиста.

Скріншот із Insta Stories, Наталія Казаніна
Скріншот із Insta Stories, Наталія Казаніна

Раніше ми писали про те, що дружина Казаніна з "Квартал 95" заявила, що завжди відчувала себе в росії незатишно, а тепер їй страшно: "Між нами безодня"

Як повідомляв Знай.ua, дружина Степана Казаніна з "Кварталу 95" знайшла привід одягнути сукню: "З винятковою вірою у світле майбутнє"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" жорстко "розправилася" з росіянами: "Нечисть продовжує грати нашими життями"