Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та відома співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) часто спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за нею стежать 496 тисяч підписників. також співачка із задоволенням спілкується зі ЗМІ

Злата Огнєвіч. Фото: скрин відео
Злата Огнєвіч. Фото: скрин відео

Нещодавно співачка дала інтерв'ю виданню "Музавр".

Як відомо, під час війни Злата лишилась в україні, проте ненадовго виїжджала на гастролі за кордон, щоб зібрати кошти на підтримку України. Зараз зірка подорожує Україною та записала нову пісню "Світло", яку присвятила співробітникам ДСНС.

Під час інтерв'ю ведучий Юліан Новак запитав у неї, що вона думає про тих колег, які відсиджуються за кордоном або відсиджувалась й невдовзі повернулися до української аудиторії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Злата зауважила, що її позиція стосовно того, що відбувається в Україні вже давно всім відома. Крім того, вона лишалася вдома попри ті події, що відбувалися. Стосовно своїх колег, які втекли за кордон або повернулись після тривалої відсутності, вона сказала, що професія співака полягає в тому, що він повинен бути поруч з народом, артист не може відсиджуватись десь у кущах.

"Я сказала про свою позицію, яка стосується всіх артистів, які з початку повномасштабного вторгнення виїхали з країни, покинули, а зараз якось там щось намагаються робити. Ось так. Я вважаю, що артист - це складна професія. Це не та професія, коли можна відсиджуватися десь у хащах. Я вважаю, що артист – це та людина, яка з народом", - сказала Злата.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"