Співачка Лайма Вайкуле ризикує залишитися без виступів у росії, вона відкрито підтримує Україну, під час концерту у литовському місті Паланга вона вийшла на сцену з українським прапором.

Лайма Вайкуле на шостому місяці війни, яку розпочала росія повномасштабним вторгненням в Україну, таки висловила свою громадянську позицію. Вона вийшла на сцену з українським прапором. Коментуючи свій жест, Вайкуле заявила, що "інакше тне могло і бути", та підтримала ту політику, яку висловлюють політики її країни.

Лайма Вайкуле. Фото: скриншот Instagram
Лайма Вайкуле. Фото: скриншот Instagram

Співачка тримала прапор України разом зі своїм музикантом, розтягнувши його, та демонструючи всю красу жовто-блакитного знамена. Відео розмістив у Instagram музикант Мічеліс Віте.

У інтерв'ю місцевому виданню, Вайкуле здивувалася запитанню, та наголосила, що її голос підтримує політику Латвії.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Лайма Вайкуле. Фото: скриншот Instagram
Лайма Вайкуле. Фото: скриншот Instagram

А як же по іншому? Чого ще від мене можна було чекати? Ми живемо в Латвії, я громадянка Латвії, наша політика та позиція зрозумілі. зазначила співачка.

Також вона заявила, що не планує виступати в росії.

Раніше Вайкуле не висловлювала публічну підтримку Україні, вона засудила війну, але не називала росію агресором, та жодним чином не коментувала вбивства кривавого диктатора.

Нагадаємо, ми писали, що Анджей Дуда порівняв Маріуполь із Варшавою під час Другої світової війни: російські окупанти нічим не відрізняються від німецьких нацистів.

Як повідомляв "Знай.ua" подруга Тіни Кароль Юлія Саніна дізналася, як "совєти" вбили Казимира Малевича.

Також "Знай.ua" інформував, що росіянам, які намагаються переглянути фільм, крутять відео про злочини оккупантів: геніальна ідея нашого співвітчизника.