Заслужена артистка України Катерина Кухар, не тільки прекрасна балерина, наставниця, вона активно веде свою сторінку в соціальних мережах та постійно на зв'язку з шанувальниками. За її особистим життям та творчістю стежать 332 тисячі підписників

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Кухар переймається долею своїх учнів та майбутнього навчального року. Відомо, що у балерин обговорювала перенесення навчального закладу в іншу країну, мотивуючи це тим, що в умовах воєнного стану студентам буде досить складно навчатись.

Проте, як виявилось, й саме приміщення, де мають тренуватися майбутні зірки балету, не в кращому стані. На це Кухар відреагували відповідним фото та дописом.

На світлині вона стоїть серед сірого та темного приміщення, навколо розруха, а поруч з нею у балетному вбрані стоять учениці - молоді дівчата.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як розповідає Катерина, ще перед 24 лютого, приміщення Київського державного фахового коледжу нарешті дочекалося капітального ремонту. Проте прийшла війна й фінансування робіт зупинилося. За її інформацію кошти не надходять вже упродовж п'яти місяців.

"Війна не просто руйнує наше життя, вона намагається лишити нас майбутнього...", - каже Кухар.

Вона зауважує, що перебування у коледжі 240 дітей залежить тепер не тільки від перебігу війни, а й від цегли. Вона вважає, що фраза "питання не на часі" - це не про дану ситуацію.

Катерина Кухар, скриншот: Instagram
Катерина Кухар, скриншот: Instagram

До фото зірка прикріпила відео, на якому можна побачити стан приміщення навчального закладу, який незабаром мав би прийняти дітей. Тому Кухар звернулась до всіх небайдужих та можливих меценатів з проханням помогти відновити приміщення коледжу.

Нагадаємо, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" знайшла, чим зайнятися дітям, поки бомби летять: "Ломайте стіни...".

До слова, чоловік Катерини Кухар з "Танців з зірками" розкрив свою жертву заради ЗСУ: "Майже півтора місяця скажених...".

Раніше ми писали, що Катерина Кухар з "Танці з зірками" показала інший часовий вимір: "Ми платимо надзвичайно високу ціну"