Маша Єфросиніна взяла інтерв'ю у Артема Пивоварова, який вражає своєю потужною музичною творчістю. Його душа сповнена болем, зокрема через маму, яка живе в окупації.

Маша розмістила кадри з інтерв'ю з Артемом на своїй сторінці в Instagram.

Маша Єфросініна та Артем Пивоваров. Фото: скриншот Youtube
Маша Єфросініна та Артем Пивоваров. Фото: скриншот Youtube

Перевірено Ми домовлялися з Артемом про інтерв'ю ще до війни. І звичайно після цієї розмови я вкотре переконалася, що з ним треба робити Екзамен. Але для того, щоб зрозуміти надзвичайну глибину особистості цього артиста, давайте почнемо з Екзамен Новареальність. В ньому ви дізнаєтесь, чому Артем не давав інтерв'ю, що йому сьогодні болить набільше, та як він бачить себе у відновленні країни. Маша Єфросиніна.

Артем Пивоваров. Фото: скриншот Instagram
Артем Пивоваров. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Артем у інтерв'ю розповідає про те, що він запитував у росіян, які пропонували йому подивитися на все з іншого боку.

"Коли ти пив воду з калюжі, коли ти ночував у підвалі, коли ти востаннє баив своїх батьків. Я не знаю, чи побачу я їх"

Також Артем зізнався, що дуже хвилюється за свою маму, яка знаходиться в окупації. "Як ти маєш право скаржитись, що щось в житті не так..."

Артем Пивоваров. Фото: скриншот Instagram
Артем Пивоваров. Фото: скриншот Instagram

Також Артем зізнався за що живе він та його команда. За словами Артема неймовірна підтримка йде від українців, які завантажують його пісні, слухають та переглядають.

"Велике, щире, емоційне, надихаюче, відкрите та інформаційне інтерв'ю Артема.
Ми вдячна тобі за те, що ти такий яким є", "Дуже сильне та чесне інтерв'ю", "Артем - то любов!", - написали у коментарях, та заодно похвалили Машу за українську мову.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров своїм дуетом полонили серця мільйонів українців

Як повідомляв "Знай.ua" Артем Пивоваров розповів Суханову про маму, його життя кардинально змінилося

Також "Знай.ua" інформував, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова.