Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров дав інтерв'ю Аліні Доротюк, відповів на всі запитання, а ще показав свій розкішний маєток, у якому зараз мешкає з дружиною Мариною та донькою Діаною. Журналістка не могла не запитати артиста про мовне питання, адже зараз ця тема є доволі гострою та болісною для українців.

Зібров та Доротюк, скріншот з відео
Зібров та Доротюк, скріншот з відео

Як заявив співак, сам він давно говорить українською, ще з дитинства. Доротюк згадала, як Маша Єфросиніна та Оля Полякова потрапили у скандал через слова про те, що їм складно повністю перейти на рідну мову. Але Зібров упевнений, у артисток чудово все виходить і чекати на осуд за якісь відлуння суржика їм точно не варто.

"Нехай не розповідають казки. Над ними не будуть насміхатися, навіть якщо суржиком хтось скаже. Так що переходьте і не соромтеся", - сказав Зібров.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Павло навіть вирішив звернутися до Єфросиніної та Полякової в інтерв'ю, закликавши їх говорити рідною мовою, а про російську забути.

"Російська зараз не в моді і надовго", - заявив співак.

Раніше ми писали про те, що Зібров став учасником протесту українців у США і "прокричав" про тероризм росії: "Не дайте світу звикнути до війни"

Як повідомляв Знай.ua, палкі шанувальниці Павла Зіброва віддали 2 тисячі доларів за його селфі, щоб допомогти Україні: "Душею переживають наші спільні біди"

Також портал Знай.ua писав, що вічно молодий Павло Зібров засвітився в компанії відразу восьми красунь: "Обіймаю та люблю"