Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова розповіла, чи правда вона вагітна втретє. Цим знаменитість поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова - одна з найвідоміших українських хореографів, майстерності якої навчається безліч майбутніх танцюристів. Також вона ще й чудова мама, яка виховує сина та доньку. Незважаючи на завантажений графік, зірка завжди знаходить час для спілкування з шанувальниками і регулярно радує їх новими фото та відео.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Напередодні почала з'являтися інформація про третю вагітність зірки, яку невдовзі прокоментувала і сама Гвоздьова. Так, за словами хореографа, інформація про те, що вона чекає на третю дитину не відповідає дійсності. Ілона Гвоздєва підкреслила, що в мережі просто почали поширюватися чутки, з яких вирішили зробити сенсацію.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін instagram stories
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Я не вагітна, а ці сенсації краще б про героїв наших часів писали, які захищають Україну, а не чутки поширювати", - заявила Ілона Гвоздьова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Taniec z Gwiazdami з українським акцентом: шанувальники припускають, що разом із Джамалою вперше виступить український зірковий тренер Роман Осадчий.

Також наш портал інформував, блогер Олег Машуковський показав, як старанно пихкає в залі, але українці помітили "підступ": "Облився водою і думає, що крутий".

Крім того, наш портал інформував, екстрасенс Макс Гордєєв заявив, що путін став пожирачем енергії українців, досягнувши бажаної мети: "Ганьба, що ви дозволили..."