Популярна українська акторка Тетяна Песик відома завдяки своїй участі у гумористичному скетчкомі "Країна У" та шоу "Жіночий квартал". Артистка має чимало шанувальників та регулярно ділиться новинами з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 480 людей.

Тетяна Песик розмістила сміховинну фотографію свого друга та "коханого" з "VIP Тернопіль" Володьки, який взяв з неї приклад, кумедно закутавши волосся та тіло рушником після душу.

Скріншот із Instagram, Таня Песик
Скріншот із Instagram, Таня Песик

А ще у кадрі він тримає в руках філіжанку кави. Це і стало приводом для нагадування про ініціативу Песик, яка полягає у щоденному ритуалі: випив гарячий напій – скинув гроші ЗСУ.

"Наша з подружкою @vipvolodka ранкова кава для ЗСУ 😎💙💛", - написала Тетяна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Численні фанати від душі посміялися, побачивши таку комічну картину і не забули подякувати артистам за гарний настрій. Деякі з них помітили, що у Володьки сумні очі та його обличчя описує стан усіх українців на сьогоднішній день.

Коментарі - instagram.com/tanet_vip/
Коментарі - instagram.com/tanet_vip/

Коментарі - instagram.com/tanet_vip/
Коментарі - instagram.com/tanet_vip/

Раніше ми писали про те, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" показала наскільки циклічна історія українського народу: "Війна була неминучою"

Як повідомляв Знай.ua, Таня Песик із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма: "Ракета петарда"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик навчила сексуально облизувати ложку після супу: "Добре, що не куряча ніжка"