Відомий український телеведучий та зірка "Сніданок з 1+1" Руслан Сєнічкін показав тайванську версію Олексія Арестовича, яку не відрізнити від оригіналу. Фото ведучий опублікував у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Руслан Сєнічкін не лише тримає інформаційний фронт, а й встигає дарувати трохи позитиву шанувальникам, публікуючи різноманітні фото та відео у соцмережі. Так, цього разу телеведучий вирішив трохи розрядити обстановку та пожартував на тему напруженості між Китаєм та Тайванем.

Руслан Сенічкін. Фото: скріншот youtube
Руслан Сенічкін. Фото: скріншот youtube

Руслан Сєнічкін опублікував фото чоловіка, якого, ймовірно, за допомогою фоторедактора зробили максимально схожим на радника глави Офісу президента Олексія Арестовича, але лише азійської зовнішності. Ведучий повеселив і тим, що тези "двійника" Арестовича такі самі, як і сьогодення, мовляв, два тижні - максимум три і все буде добре.

"Двійник" Арестовича. Фото: скрін instagram stories
"Двійник" Арестовича. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

""Через 2-3 тижні розпочнеться контрнаступ тайванських сил у провінції Фуцзянь", - Льо Шапі Здун", - йдеться у підписі до фото.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Taniec z Gwiazdami з українським акцентом: шанувальники припускають, що разом із Джамалою вперше виступить український зірковий тренер Роман Осадчий.

Також наш портал інформував, блогер Олег Машуковський показав, як старанно пихкає в залі, але українці помітили "підступ": "Облився водою і думає, що крутий".

Крім того, наш портал інформував, екстрасенс Макс Гордєєв заявив, що путін став пожирачем енергії українців, досягнувши бажаної мети: "Ганьба, що ви дозволили..."