Олександр Пономарьов – відомий український виконавець, який радує шанувальників своїми творами вже близько тридцяти років.

Чоловік має обліковий запис у соціальній мережі Instagram. За його життям стежать понад 150 тисяч людей. І цього разу він продовжив усе про те, про що писав кілька місяців тому. Про свою композицію під назвою "Україна переможе", яка була записана за допомогою інших зірок шоу-бізнесу: Тараса Тополі з "Антитіл", Михайла "Дзідзьо" Хома, Юрія Ткача, Євгена Кошового та Петра Чорного.

DZIDZIO, Ірина Федишин, Олександр Пономарьов. Фото: скрин відео
DZIDZIO, Ірина Федишин, Олександр Пономарьов. Фото: скрин відео

"18 мільйонів переглядів моєї пісні #українапереможе на моєму YouTube! Слава Богу! Слава Україні!", - пише Олександр у публікації.

18 мільйонів – це майже половина населення нашої країни. Тому такий результат слід вважати відмінним.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Для фотографії до публікації Пономарьов використав анімаційний знімок, на якому він присутній із Михайлом. Головна їхня відмінність від реальних версій себе - величезні голови.

"Приємно бачити і такий ваш гумор, Олександре. Дякую, насмішили", "Щось давно не було ваших постів, вже хвилюватися почала", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Федишин, Олександр Пономарьов та DZIDZIO у Празі вказали шлях російському військовому кораблю.

Як повідомляв "Знай.uа", Олександр Пономарьов обнявшись із Юрієм Горбуновим показали, як українські моряки захищають Дніпро: "Наші красені"

Знай.uа писав, Дзідзьо назвав те, з чим йому найбільше пощастило в житті: "Спасибі Богу, мамі та татові за те, що..."