Українська модель, актриса та зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 37 тисяч людей.

Лера Товстолєс опублікувала 7-секундне відео, в якому спочатку постає у білому халаті.

Лєра Товстолєс, фото: Instagram
Лєра Товстолєс, фото: Instagram

Трохи меніться, дивиться на всі боки, а потім різко розсуває його в різні боки, але ми бачимо, що знаходилося під шаткою зовсім з іншого "ракурсу". Дівчина показала, як виглядає начебто під тепловізором. Цей прилад дозволяє побачити теплове випромінювання навколишніх об'єктів, включаючи людей.

Тому Лера постала "гарячою штучкою", доповнивши кадр тоненьким купальником, обтираючи груди та попу своїми руками. А потім "прокидаючись" знову в халаті, не розуміючи, що тільки-но сталося.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Лера Товстолес, фото: Instagram
Лера Товстолес, фото: Instagram

"Найкраща", "Красуня", "Ух яка мала, вогонь", "Крууто🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Це не перше та не останнє відео, в якому Товстолєс демонструє вишуканість своєї фігури, як спереду, так і ззаду.

@lera_fatforest

♬ Bridget made this - TikToker 🫧

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс захистила Єфросинину та її російську мову: "Поливали г*вном"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс розслабилася під пальмами, поки в Україні війна: "Не боюся"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс прикрила наготу чоловічим піджаком, але попу виставити не забула: "Ох, чортівка"