Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко показав своїх "кайфових" батьків.

Український кухар був у батьків на вихідний і дуже радіє, що у нього такі чудові мама та тато. На фото мама, тато та сам Євген обіймаються. Кухар щось жує, мабуть, із городу.

Євген Клопотенко, скриншот: Youtube
Євген Клопотенко, скриншот: Youtube

"Такий прям, не можу. Насадили на городі багато, воно вродило, тато дуже гордо ходить по землі. Щоразу сміюся від цієї благодаті, коли батьки передають мені пакунки з різними продуктами. Кажуть, що це в мої ресторани", - пише Євген під фото.

Шеф-кухар тепер розуміє, звідки в нього таке пристрасне бажання до землі. Клопотенко, як і його батьки, хоче вирощувати та ходити між рослинами, але в ще більших розмірах, на фермі. Таким чином, кухар допомагав би Україні із забезпеченням продуктами всіх бажаючих.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram
Євген Клопотенко. Фото: скриншот Instagram

Євген вихваляється роботою своїх батьків, які так багато нарощували: калі, персик, лохина, карасі (звичайні, ті, що у воді, хоч мені і шкода, що карасів не можна вирощувати на деревах), сливи, морські заячі яблука, малина, картопля, лук шекспір, базилік, томати, перець, черешні, груші, ліщина, японська вишня, абрикоси, дикороси, тархун, гливи, морква, часник, огірки, кавуни, диня, кабачки, цукіні, глід.

Нагадаємо, "МайстерШеф. Битва сезонів" повертається, незважаючи на війну: Пава та Міцкевич знову у боротьбі

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив секрет оригінального народного рецепту маринованих кабачків, якими можна буде хрумтити всю зиму.

Знай.ua писав, рецепт чудових хрустких огірків від зірки "МайстерШеф" Клопотенко: слинки потечуть навіть у сусідів