Телеведучий з "Орел і Решка" та "Де логіка" Андрій Бєдняков активно спілкується із шанувальниками у соціальній мережі та веде сласний блог. Варто зазначити, що ведучий шалено популярний, а його блог нараховує 1.8 млн підписників

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Як відомо, Андрій родом з українського Маріуполя, який постраждав за період війни від російських окупантів, зокрема й бомбардувань.

Як згадував ведучий, він до останнього не міг повірити в те, що таке можливе в Україні. Як він згадує, напередодні війни він побачив, як по дорозі їхав автомобіль Рината Ахметова та подумав, якщо він в Україні, то значить нічого поганого не відбудеться.

Зараз ведучий активно займається волонтерською діяльністю та слідом за Златою Огнєвіч, теж згадав про співробітників ДСНС, чию роботу інколи залишають поза увагою, попри те, що вони справжні герої.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А нещодавно Андрій змінив імідж та замість кепки він надів чоловічий літній капелюх та чорну футболку. З нього вийшов такий собі одеський стиляга. Поруч з ним стоїть дівчина, її обличчя не видно, проте добре видно білу футболку з принтом:

"ВЕРНИТЕБЕДНЯКОВА!"

Таким чином ведучий вирішив повернутися до своєї основної діяльності та запитав у підписників, в яких містах його чекають глядачі. Підписники завзято взялися запрошувати зірку.

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" щось знає? Вже стоїть у черзі за херсонськими кавунами.

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Бєдняков показав хлопчика з Вінниці, якого вбила російська ракета, як і маленьку Лізу.

Також "Знай.ua" інформував, що Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" благає про допомогу, українці не повинні забути